Фирма „Пенков-Крансистем ООД“ е основана през 2008 г. Основната дейност на фирмата е разпространението на кранове и подемни съоръжения на територията на Република България.

С гордост можем да заявим, че през 2010 г. извършихме първите монтажи на едногредови мостови кранове и верижни телфери, произведени от „ABUS Schneider Kft.“ – Унгария и на територията на Република Македония.

Продуктите на фирма „Schneider Kft.“ – официален разпространител на „ABUS Kransysteme GmbH“ за Унгария и за други страни от Източна Европа, се отличават с модерен дизайн, високо качество и надеждност и се радват на голяма популярност както в Западна Европа, а така също и на непрекъснато растящ интерес в нашата страна.

Продажба и монтаж в България на оригинални ABUS кранове, съоръжения, компоненти, оборудване и резервни части, придружени със сертификати от ABUS, се извършват от фирма „Schneider Kft.“ и от оторизирания дилър „Пенков – Крансистем ООД“.

На базата на високото професионално сътрудничество с фирма „Schneider Kft.“, разполагаща с високо квалифициран технически персонал (ръководители, проектанти, техници, механици, заварчици и шлосери), с модерно и високо технологично оборудване и машини и не на последно място с модерна производствена база – можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти по отношение на кранови системи, подемна техника и оборудване за тях, чрез:

  • консултации
  • проектиране
  • доставка и монтаж
  • пускане в експлоатация и узаконяване
  • ремонт и доставка на оригинални резервни части

Наши клиенти са реномирани компании с широк спектър на дейност: както предприятия от тежкото машиностроене, така и фирми от леката промишленост. Всички те се радват на вниманието и професионализмът ни.

Специалистите от „Пенков Крансистем ООД“ са на Ваше разположение относно въпроси и технически проблеми при избор на ABUS подемно съоръжение и/или оборудването към него, извършване на монтаж и пускане на съоръженията в експлоатация и регистрация пред ДАМТН или частни надзорни фирми както и гаранционен и извън гаранционен сервиз и поддръжка.

Благодарим Ви за проявения интерес!